QR Code
Homely

Homely

1.25.47 by Homely AS
(0 Reviews) June 09, 2024
Homely Homely Homely Homely

Latest Version

Version
1.25.47
Update
June 09, 2024
Developer
Homely AS
Categories
Lifestyle
Platforms
Android
Downloads
0
License
Free
Package Name
io.homely.home
Visit Page

More About Homely

Appen fungerer sammen med Homelys boligalarmsystem med smarthjem-funksjonalitet.
Homely gir deg full styring og kontroll på din bolig og hytte. Systemet installerer du lett selv, og du kan tildele egne brukertilganger til familiemedlemmer. Via Homelys app har du full oversikt over huset og enheter, alt sammen rett i lomma. Du kan skru av og på alarmen, sjekke temperaturer, få varsler, skru av og på enheter, få varsel om batteristatus eller andre feilmeldinger og mye mer.

Skap den smarthusløsningen som passer for deg og din familie: Homelys Hjemmesentral og vårt abonnement gir deg fullverdig boligalarm for en brøkdel av prisen til våre konkurrenter. Du velger selv om alarmsignalene kun skal gå til din mobil, eller om du ønsker alarmstasjonstjenester fra sertifisert alarmstasjon med utrykning fra vekter og nødetater.

Lagre dine unike brukermønstre og spar strøm, sikre dine verdier og skap trygghet for dine familiemedlemmer. Det skal være enkelt å administrere sitt hjem.

Vi i Homely vil at du skal kunne føle deg trygg på at boligen din blir passet på, uten at det skal koste en formue. Begynn med en startpakke som du finner på www.homely.no

Homely er smart trygghet, helt enkelt.

Rate the App

Add Comment & Review

User Reviews

Based on 0 reviews
5 Star
0
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
Add Comment & Review
We'll never share your email with anyone else.